Olyckskorpar

Not a good day today.


Vaknade kl 03 med kolik, var nära på att svimma och spy flera gånger.
Kunde inte andas knappt och trodde att jag bara skulle däcka men det gjorde jag inte heller.
Svimma är tydligen nåt jag inte gör så lätt.

Enda gången det har hänt var när jag var i Alanya 2008. 40-gradig värme, alkohol, ett halvt avslitet finger och en hiss som stannade mellan två våningar när det blev strömavbrott var tydligen vad som krävdes. Jag kommer ihåg att jag "drömde" om rådjur som skuttade på en äng.
Sen blev jag väckt av min stackars hysteriska kusin och sen körd till sjukhus.

Skitsamma, tillbaks till nutid. Ont i magen hela dan så jag har bara legat i soffan och sett på random shit. Sen så fick Maydee åka i ilfart till veterinärerna i Skara efter att mamma tittat till henne i hagen och upptäckt att hela hoven var uppskuren och det var blod överallt.
Efter lugnande och smärtstillande fick de klippa bort massor, ända upp i kötthoven för att det ska kunna läka sen. Och så på med gips runt hela hoven och bandage på benet.
Boxvila i minst 4 veckor. Superkul, verkligen.

Tur ändå att det inte var allvarligare än så, men jag är så trött på att varenda djur vi har ska jämt skada sig, jämt! Inte bara vi människor, utan djuren också, trots att de inte ens bor här!
Vad är vi för ena satans olyckskorpar egentligen?
Maydee fyller 3 år om mindre än en vecka och hon har redan varit intagen på hästsjukhuset 4 gånger för allvarliga saker.
Och alla hundar ska man ju inte tala om.
Trodde katter skulle vara friska djur men icke.
Vet inte hur många tusen mamma har lagt på veterinärräkningar,
säkert tillräckligt för att köpa en sprillans ny bil.

Kan man inte bara få vara frisk nån jävla gång? Sjuk och krasslig kan man ha tid för när man är gammal och grå, men man vill väl inte tillbringa alla sina unga år med att känna sig som om man vore 90 år?

Positiv riktigt idag, men vissa dagar är bara inte bra och det är väl bättre att få det ur sig än att ligga och oroa sig och grubbla halva nätterna istället.
Får hoppas på att det blir en bättre dag imorgon.

Maydee, 2007

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0