December 17

Alltid när jag sätter mig för att skriva ett par rader i denna blogg så blir jag alltid distraherad av det där med rubriksskrivande. Jag skiter väl i den, om folk är intresserade nog av att läsa min blogg så ska jag väl inte behöva skriva en rubrik som ska fånga deras uppmärksamhet?

Nog om detta, vi kör på den gamla vanliga stilen med datum som rubrik istället.

Idag så har jag varit lite lagom duktig. Jag har städat mitt rum, bäddat hos mamma och pappa, vikt tvätt x2, plockat ur och i diskmaskinen, vattnat alla blommor och lagat mat.
Mitt i allt så blev det stopp ute i brunnen så att vattnet inte ville rinna undan, men det löste sig av sig självt en stund senare. Trodde jag...

Klev rätt i en djup pöl med vatten när Oskar ropade på mig inifrån duschen - Det hade blivit översvämning i hela duschrummet och tvättstugan! Så vi fick helt enkelt ta och lägga ut massor med handdukar över hela golvet så att Mysan och Lillan inte skulle behöva simma till  kattlådan.


För några dagarn sen gjorde jag en lagom klantig sak, rusade ut ur duschen och halkade så att jag slog i foten, huvudet och ryggen. Nåt knix blev det, och nu har jag ischiasvärk och kramper i både muskler och leder. Typiskt mig, alltid ska det vara något.

Men man får ju vara glad för allt annat, jag har jullov i en hel månad nu och det är ju bara en vecka kvar till julafton. Nu i helgen ska julpyntet upp och julstämningen kommer vara på topp! Jag och Oskar har ju till och med klätt ett julträd, den måste jag ta kort på och lägga upp bild här sen =)
Och så har vi gjort en isgrotta, istället för snölykta. Såhär ser den ut på ett ungefär:


 

Kass kamera, jag vet. Dum blogg också, den vill inte som jag vill, fast jag är ändå för lat för att orka engagera mig i hur den ser ut.


Imorgon blir det en tur in till stan för att köpa de sista julklapparna, har ju inte köpt något till min älskling än. Färga håret ska jag göra också, man måste ju vara fin till jul.


Längtar så tills att man äntligen får smaka på den första julskinkan som pappa har kokat och griljerat, och mammas supergoda köttbullar! Sill och janssons och lax och ägghalvor och julmust och lussekatter och knäck och ischoklad... Märks det att jag är hungrig eller? :P


Som tur är så kommer mamma och älskling med pizza snart, och senare ska vi äta lussekatter och julmust :) Sen ska jag mysa ner mig i soffan tillsammans med mitt hjärta och se på film och äta godis, tur att det inte är beach-säsong nu, annars hade man inte kunnat äta så mycket gott =P

 
 

 


December 1

Tudeloo, en strålande glad och pigg Becca är det som här uttrycker sina tankar i brist på annat att göra =)

Har tillbringat 5 timmar i sträck med att skriva uppsats, som numera är inlämnad och glömd för all framtid. Det gick jättebra, men var alltid segt som det brukar vara i början.

Snart kommer pappa med kinamat, ska bli väldigt gott :)
Imorgon så är det tentaplugg i biblioteket som gäller, och sen kan man nog slappna av lite inför tentan på lördag.

Har köpt alla julklappar till mamma och slog in dom igår, så det är också avklarat.
Nu ska man bara hitta till alla andra också.

Vet redan vad min älskling ska få, dessutom har han namnsdag idag! Grattis till alla som heter Oskar :D

Näe, måste röra på mig lite, har alldeles för mycket energi nu. Har ju trots allt suttit klistrad vid datorn sen kl 13.
Snart mat, sen blir det duschen och sen vete sjutton, hoppas på att det händer något roligt :)

Puss hej!

RSS 2.0